X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 35. Bölüm

Dağıstanlı’nın gözüne girmeye çalışan Kerim, Hilal’i kaçırır. Bu sayede ödüllendirileceğini düşünür. Bu haberi alan Yunan Teğmen Leon, bu hadiseyi Cevdet ile paylaşır. Cevdet’in büyük şaşkınlığı, onu harekete geçirir. İngiliz Charles Hamilton’a, Dağıstanlı’nın yanında adamı olduğunu söyleyen Yunan General Filippos, onu bitirmek için adım atmaya başlar. Hilal’in kaçırıldığını öğrenen Filippos, Dağıstanlı’ya gözdağı verebilmek adına İzmir meydanında Türkleri asmaya başlar.

Simav’ın Yunanlılara kaybedilmesinin ardından Taşköprü’yü savunamayacağı düşünülen Dağıstanlı’ya, Ankara Hükümeti’nden emir gelir. Bu emrin ardından Yunan Ordusu’na karşı zafer kazanmak isteyen Dağıstanlı, hiç olmadığı kadar kararlı bir hale gelir.

Dağıstanlı’nın yanında bulunan Azize, kendisini Yanık Efe olarak tanıtan Tevfik ile yüzleşir. Tevfik’ten kızı Hilal’i kurtarmasını isteyen Azize, ailesini koruyabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Yunan Başbakan yardımcısı Venizelos, İzmir'e gelmiştir

FRAGMANLAR