X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 36. Bölüm

Cevdet, kızı Hilal'i kurtarmak için Dağıstanlı'nın çiftliğine gider. Hilal'i orada bulamayınca daha önce gerçekleştiremediği konuşma için Dağıstanlı'nın karşısına çıkar. Gerçek vazifesini Dağıstanlı ile paylaşan Cevdet'in artık yeni bir yoldaşı vardır. 

Cevdet'ten bihaber olan Azize, Tevfik'le karşılaşır ve onun yardımına ihtiyacı vardır. Tevfik ile kızını kurtarmak için beraber hareket eder.

Leon, gerçek aşkı Hilal'i bulmak için dağlarda aramalarına devam eder. 

Filippos'un kurnazca bir planı vardır. Anadolu'yu işgal edebilmek için her türlü kirli oyunu kullanacaktır. Fakat Cevdet ve Dağıstanlı beraber hareket ederek bu işin altından kalkmaya çalışacaklardır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cevdet, esir kampında Yunan Ordusu içine sızmayı planlamıştır

FRAGMANLAR