X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 37. Bölüm

Leon ile Hilal’i köşeye sıkıştıran Kerim, Cevdet’in de olay yerine geldikten sonra gözünü kırpmadan herkesi öldürmeye niyetlenir. Hilal’i takip edem Azize, kızını korumak için Kerim’i sırtından vurur. Milli mücadelenin gidişatı için kimliğini saklayan Azize, Cevdet ve kızı Hilal’in kendisini görmemesi için büyük uğraş verir. Kerim’i öldürdükten sonra Dağıstanlı’nın yanında kalamayacağını anlayan Azize, kendisini yollara vurmaya karar verir.

Cevdet ile Dağıstanlı’nın yaptığı iş birliği, milli mücadele için önemli kararlar alınmasını sağlayacaktır. Yunan General Filippos’un, Dağıstanlı’nın yanında bir hain olduğunu Cevdet’e itiraf etmesi, herkesin harekete geçmesine sebep olur.

Öte yandan Seher, kardeşi Kerim’in intikamını alabilmek için İzmir’e gelir. Azize için geldiğini söyler ve Cevdet’i öldürmek için adım adım doğru zamanı bekler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Veronika, Hilal'in infazını engellemek için Mustafa Kemal'den yardım istemiştir

FRAGMANLAR