X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 40. Bölüm

Dağıstanlı, kendisine gelen düzenli orduya katılma fikrini reddetmişti. Üstelik kendisine eşlik etmek için gelen askerlerin de aklını çelmişti. Bunun üzerine Ankara’dan, İzmir’e gelen İsmet Paşa askerleri geri götürmeye çalışsa da başarılı olamaz. Dağıstanlı ile yalnızca savaş kazanabileceğini fakat, Türk ordusunun aynı zamanda yeni fikirler üretmesi gerektiğini de savunmuştu. Dağıstanlı’nın, çiftliğinde zorla tuttuğu İsmet Paşa için Ankara Hükümeti’nden bir telgraf daha gelir.

Mustafa Kemal Paşa, İsmet Paşa’nın vazifesine geri dönebilmesi için Cevdet’ten yardım eder. Cevdet, Mustafa Kemal Paşa’nın emrini yerine getirebilmek için Yüzbaşı Yakup ile birlikte hareket etmeye hazırlanır. Yunan General Filippos, Türk halkının bölünmesinden son derece memnundur. İzmir’de her şey istediği gibi devam eder. Yunan Ordusu’nun yaptığı baskın sonucu yakalanan Mehmet için ölüm kararı verilir. Başta Hilal olmak üzere kuvvacılar onu kurtarabilmenin yollarını ararlar. Leon’dan yardım isteyen Hilal, hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hasan Basri'nin ölümüyle Yıldız, Vasili'yi öldürmeye çalışmıştır

FRAGMANLAR