X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 45. Bölüm

Dağıstanlı'nın ihaneti sonrası az sayıda askerle Yunan Ordusu'na karşı savaşan Türk Ordusu, ağır bir yenilgi alır. Birçok kaybın verildiği bu savaş sonrası tüm Anadolu'da büyük bir acı yaşanır. Yunan Kumandan Filippos ise güç gösterisi yapar ve Ankara'ya kadar ilerleyeceklerini öne sürer. 

Mustafa Kemal Paşa'yı, halka umut olmak için geldiği Batı Cephesi'nde tehlike beklemektedir. Dağıstanlı, adının Mustafa Kemal Paşa'yı öldürürse daha çok anılacağını düşünür ve suikast girişiminde bulunmaya hazırlanır.

Türk Ordusu, Yunan Ordusu ile karşılaştığı harpten mağlup ayrılır. Dağıstanlı’nın son anda ihaneti sonrası büyük eksiklere rağmen bu savaşa giren Türk Ordusu, büyük kayıplarla ayrılır. Bu kayıplar, Milli Mücadele için büyük umutları olan Türk halkını derin bir acıya boğar. Bunu öğrenen Mustafa Kemal Paşa, Batı Cephesi’ni ziyaret etmeye karar verir. Halkın yeniden umut edebilmesi için çok önemli olan bu ziyaret, Dağıstanlı’nın da hedefi olur. Dağıstanlı, Mustafa Kemal Paşa’ya suikast girişiminde bulunmaya hazırlanır. Bunu öğrenen Cevdet ise Dağıstanlı’ya engel olmaya çalışır.

Öte yandan bebeğine kavuşan Azize, bunu tüm ailesiyle paylaşır. Öldü zannettikleri bebeklerini sapasağlam kucaklarına alan aile, büyük bir sevinç yaşar. Ailenin dağıldığı düşünülürken, yeniden bir araya gelmesi herkesi mutlu etse de İzmir’deki mücadele çok dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Azize karakterine Bergüzar Korel hayat vermektedir

FRAGMANLAR