X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Ver Elini Aşk 3. Bölüm

Kaan, Ayperi'yi dinlemeden fevri davranıp onu kovar. İşsiz ve evsiz kalan Ayperi düşüncelidir; fakat, amacından vazgeçmeyerek bir taraftan da ablasını aramaktadır. Su'dan uzak kalmak onu üzse de, Kaan'a karşı boynunu bükmez. Kaan, Mesut'u kullanarak Ayperi'nin dönmesi için elinden geleni yapar. Gururlu Ayperi, Kaan'ın tüm çabalarını boşa çıkarır.

Emin Ağa, Kaan'ın restinden sonra Antep'e döner. Can dostu Asım'ın yanına utanarak gider; fakat, Ayperi'nin fotoğrafı görünce verdiği söz için bir umut ışığı doğar. Yalnız, Sue'nun kimin bebeği olduğu durumu aklını karıştırmaktadır. İki aydır İstanbul'da olan Ayperi'nin, sekiz aylık bir bebeği olamaz. Bu durumu sonraya bırakarak Kaan ve Ayperi'nin birlikteliğini uzun kılmak için plan yapar.

Mesut'un platonik aşkı Kiraz'a ulaşma sevdası ile Lalin ve Oğuz arasındaki tuhaf yakınlaşmalar ise, eğlenceli anlar yaşattı!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ayperi'nin ablası Kiraz'ı Oğuz bulmuştur

FRAGMANLAR