X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm

Çok istemesine rağmen Nurhayat’tan bir türlü kurtulamayan Rıza, taktik değiştirip, onu kendisinden uzaklaştırabilmek için çapkınlık yapmaya karar veriyor.

Şehmuz ve Bora gribe yakalanırlar. Deniz, bir türlü Bora’yı doktora gitmeye ikna edemez. Ateşi yükselen Bora’yı bir an önce tedavi ettirmek için Emir’den yardım ister. Çok istemesine rağmen Nurhayat’tan bir türlü kurtulamayan Rıza, taktik değiştirir. Onu kendisinden uzaklaştırabilmek için çapkınlık yapmaya karar verir. Rıza, Cihangir’deki çapkınlık turları için Emir’den ders almaya başlar. Sağlıklı oyuncularla çalışmak isteyen Tufan, sete doktor getirip, herkesi tek tek muayene ettirir. Sağlık sınavını tüm oyuncular başarı ile geçerken Çağatay, kendisine konulan teşhis ile yıkılır. Bu durum çekimleri de etkilediğinde herkes elbirliği ile Çağatay’a destek olur. Yalnızlık çeken Gülistan, sıkıldıkça Orçun’a sarar. Durum öyle vahim bir hal alır ki Orçun intihara teşebbüs eder. Sırf Tülay ile güzel vakit geçirmek adına feministliği savunan Selahattin, ona asistanlık yapmaya başlar. Fakat Tülay’ın asistanlığını yapmak sandığından çok da zor çıkar. Kısa sürede bu durumdan çok sıkılan Selahattin kaytarmanın yollarını arar. Nişanı bozmak için herkese asılmaya başlayan Rıza, durumu iyice abartır. Nurhayat, sonunda konuyu görüşmek üzere Rıza’yı çağırır.

BÖLÜMLER