X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Ailesinin kendisine karşı ani davranış değişikliğini, amansız bir hastalığa yakalandığını şeklinde değerlendiren Selahattin, korku dolu anlar geçiriyor.

Kocabaşlar’ın evinin girişinde günlerdir park edilmiş olarak duran aracın Nurhayat’a ait olduğu anlaşılır. Selahattin tarafından otomobili zarar gören Nurhayat, onun bu öfkesini antrapoza girmesine bağlar. Bütün belirtiler Selattin’in davranışları ile örtüşünce, onun antrapoza girdiğine karar verirler. Gülistan ona çaktırmadan kan testi yaptırmanın yolunu ararken, ailece ona çok iyi davranma kararı alırlar. Fakat aile içindeki bu ani değişiklik Selahattin’i şüphelendirir. Yakaladığı ipuçlarını yanlış birleştiren Selahattin amansız bir hastalığa yakalandığını zanneder. Tülay ise daha fazla dayanamaz ve cebinde bulduğu fotoğrafları Gülistan’a göstermek için Selahattin’in evine baskına gider.

Deniz, hiç beklemediği bir anda ünlü bir yönetmenden çok büyük bir projenin başrolü için teklif alır. Ancak yönetmen teklifin gizli kalmasını rica ederken Deniz’in Fırat’ın Yazgısı’ndan da ayrılması gerekmektedir. Deniz diziden ayrılmaya karar verirken, Bora ise sürpriz bir şekilde iş sahibi olur.

Emir kendi için kalori hesabına göre hazırlattığı ama bir türlü yiyemediği salatasını kimin yediğini bulmaya çalışırken, Rıza da Deniz ile tekrar yakınlık kurmaya çalışır.

BÖLÜMLER