X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm

Bir kadın dergisi, Yılın En Başarılı Tv Kadın Yıldızı ödülü için hem Açılay’ı hem de Deniz’i aday gösteriyor. Ve, iki arkadaş, kazanan kişi olmak için birbirlerine çaktırmadan kıyasıya yarışa giriyorlar.

Nurhayat, çıktığı Dubai tatilinden çok keyifli döner. Ancak bir dizi sosyal etkinlikliğe birlikte katılmak istediği ve çok özlediği biricik Rıza’sı ortalarda yoktur. Deniz’in bronz tenli erkeklerden hoşlandığını öğrenen ve ona kendini beğendirmeye uğraşan Rıza’nın başına beklenmedik bir kaza gelmiştir.  Nurhayat çareyi alternatif bir kavalyede bulur.  Piyango Orçun’a vurur. Orçun, bütün etkinliklerde müstakbel yengesine eşlik etmek zorunda kalır.

Bekarların dairesine ise hırsız girer. Mutfaktaki yiyecekler ve salondaki televizyon kayıptır. Olay kısa sürede aydınlığa kavuşur kavuşmasına ama, içine kurt düşen Şehmuz Bey herkesten gizli apartmana ufak bir kamera taktırır. Apartman sakinlerini yakın takibe alır.

Bir kadın dergisi, Yılın En Başarılı Tv Kadın Yıldızı ödülü için hem Açılay’ı hem de Deniz’i aday gösterir. İki arkadaş kazanan kişi olmak için birbirlerine çaktırmadan kıyasıya yarışa girerler.

Ahmet, Fırat’ın Yazgısı’nda, doğulu şivesini gerçekçi yapabilmek adına Selahattin’den yardım ister. Sete gelen Selahattin yalnız değildir, yanında Tülay da vardır. Üstelik oyunculukta o da şansını denemeye karar verir. Tülay’ı beğenen Çağatay ayağına kadar gelen bu fırsatı kaçırmaz.

Emir’in ise artık bir kız arkadaşı vardır. Ancak yaptıkları abartılı aşk diyalogları ile başta Bora olmak üzere evdeki herkesi delirtirler.

Nurhayat’la nişanlı olduğu halde, hala Deniz’in etrafında dolanıp duran Rıza, ona, durumu daha da karıştıran bir yalan söyler.

BÖLÜMLER