X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm

Rıza’nın ailesi ile arasındaki buzları eritmek isteyen Deniz, kaleyi içten fethetmeye Gülistan’dan başlıyor. Deniz, kafede üşüdüğünü gördüğü Gülistan’a, anneannesinin hediyesi ceketini ödünç veriyor. Ancak ceket bir türlü geri gelmeyince, ikili arasında ceket tartışması yaşanıyor.

Havaların ısınmasıyla Açılay, terasta bikini sezonunu açar. Bu durum Kocabaş Ailesi’nde krize neden olur. Bir tek Orçun tarafından destek gören bronzlaşma seansları, Gülistan, Nurhayat ve Servet’i sinir eder. Üç kadın, Şehmuz’a yandakileri uyarması için baskı yaparlar.

Tülay ile istediği sıklıkta buluşamayan Selahattin,  spora başladığını ilan eder.  İnandırıcı olabilmek için de gerçekten bir spor salonuna yazılır. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Çünkü Çağatay da aynı salona üyedir ve arkadaşı Ahmet zannettiği  Selahattin’i forma sokmaya kararlıdır.

Emir’in kafası da Açılay konusunda karışıktır. Bir türlü flört edip etmediklerinden emin olamaz. Bu konuda Bora’dan yardım ister. İkili, Açılay ile sevgili olurlarsa, Emir’in ayrı bir eve çıkmasının daha sağlıklı olacağına karar verirler. Emir, bu yeni fikri hayata geçirmek için vakit kaybetmeden harekete geçer.

Rıza’nın ailesi ile arasındaki buzları eritmek isteyen Deniz, kaleyi içten fethetmeye Gülistan’dan başlar. Kafede üşüyen Gülistan’a, anneannesinin hediyesi ceketini ödünç verir. Fakat ceket bir türlü geri gelmez. Terasta ise tam bir ikiye bölünme yaşanır. Kiracıları terasta özgürce güneşlenmeyi savunurken, Kocabaşlar da doğa karşıtı plastik terliklerinden vazgeçmeye yanaşmazlar. Soruna demokratik bir çözüm getirirler. Oylama yapılacaktır, en çok oyu alan da kazanacaktır. Eğer terasa bikini ile çıkma yasağı gelirse aynı yasak plastik terlikler içinde geçerli olacaktır. Ancak oylamadan çıkan sonuç herkes için şaşırtıcı olur.

BÖLÜMLER