X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

“Yalan Dünya"nın bu akşam ekrana gelecek bölümüne dünyaca ünlü aktör Lorenzo Lamas konuk oyuncu olarak katılıyor. Lamas’ın kendisini canlandırdığı dizinin bu bölümünde; Şehmuz, Selahattin ve Gülistan’ın yolu, Tülay’ın çalıştığı pavyonda kesişiyor.

Nurhayat, Gülistan ve Servet, evde kadınlar günü kıvamında sohbet etmektedirler. Aralarında Orçun da vardır. Bu manzara, torunu Orçun’un geleceği için Şehmuz’un endişelenmesine neden olur. Bir an önce, sorumluluk sahibi bir dede olarak torununun  ilk cinsel deneyimini yaşaması için harekete geçer. Rıza da sonunda cesaretini toplayıp, Nurhayat’tan gizli Deniz’i yemeğe davet eder. Uzun zamandır bu daveti bekleyen Deniz hemen Japon restaurantında iki kişilik yer ayırtır. Sushi’ye bayıldığını ve her fırsatta yediğini söyleyen Rıza, esasında Japon mutfağı ile ilk kez o gece tanışacaktır. Emir ile Açılay, Yalan  Cafe’de oyunculuk kariyerlerinin geleceği konusunda sohbet ederlerken, yan masalarında ise  80’li yıllarda Şahin Tepesi dizi ile Hollywood’da fırtına gibi esen  dünyaca tanınan aktör Lorenzo Lamas vardır. Kulak misafiri oldukları Lorenzo’nun kariyer planlaması Açılay’ın iyice dertlenmesine neden olur. Orçun’a ilk deneyimi için eski usullerle yardımcı olmaya çalışan Şehmuz, önce Selahattin’e gider ancak ondan beklediği ilgiyi göremeyince Emir ve Bora’dan yardım ister. Tek kişilik performans gösterisi hazırlayan Açılay, liseden eski bir arkadaşına rastlar ve o kişi Tülay’ın arkadaşı Zerrin’dir. Tülay’a yeni dans gösterisinde ona yardımcı olacağına söz veren Zerrin son anda onu eker ve Açılay’ın gösterisine gider.  Sinir krizi geçiren Tülay’ı yatıştırmak da Selahattin’e kalır. Tülay’ın ağlamasına daha fazla dayanamayan Selahattin, Zerrin’in şovdaki görevini üstlenmek zorunda kalır.  Ancak o gece pavyonun başka iki konuğu daha vardır. Orçun’a deneyimli eş arayan Şehmuz Baba ve Selahattin’i oraya kadar takip eden Gülistan’ın yolları pavyonda kesişmiştir.

BÖLÜMLER