X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.Bölüm

Gülistan son moda olan, pembe taşlı cep telefonlarından almak istiyor ancak, VIP müşteriler için sayılı sayıda gelen bu telefonlardan almayı bir türlü başaramayınca Deniz’den yardım istiyor. Deniz, Gülistan’dan peşin aldığı para ile telefonu kolayca elde ediyor. Ancak Gülistan’a vereceği telefon bir anda sırra kadem basınca, Deniz ne yapacağını bilemiyor.

İlk randevularında suşi yiyemediği için aç kalan Rıza, Nurhayat’tan gizli Deniz ile tekrar randevulaşır. Ancak ikinci buluşmaları da Rıza’nın izlemeyi çok istediği ligin final maçına denk gelir. Hem Deniz ile yemek yemekten, hem de maçtan vazgeçmeyen Rıza çok zor durumdadır.

Evde oturmaktan giderek kilo alan Orçun’a Selahattin ve dedesi Şehmuz tepki gösterir. Ailece Orçun’un spora başlamasına karar verilir. Konuşmalara kulak misafiri olan Açılay ise Orçun’a bambaşka bir teklifte bulunur. Açılay’ın teklifini daha cazip bulan Orçun, spor yerine Kocabaş ailesinin hiç tasvip etmediği bir kursa yazılır.

Emir ve Bora da ligin son maçını izlemek için evde organizasyon yaparlar. Rıza’nın da onlarla maçı izlemek için içi gitmektedir.  Sonunda aklına çözüm için parlak bir fikir gelir.

Gülistan ise son moda olan pembe taşlı cep telefonlarından almak ister. Fakat VIP müşteriler için sayılı sayıda gelen bu telefonlardan almayı bir türlü başaramayınca Deniz’den yardım ister. Bu telefon sayesinde ikili arasında buzlar erir. Deniz, Gülistan’dan peşin aldığı para ile telefonu kolayca elde eder. Ancak bir sorun vardır.  Gülistan’a vereceği yepyeni telefon bir anda sırra kadem basmıştır.
 

BÖLÜMLER