X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm

Özellikle de Deniz’in evin tek oğlu Rıza ile arasında git gide artan samimiyeti, evin hanımları; Servet ve Gülistan’ı atağa geçiriyor.
 
İstanbul’a oyunculuk yapmaya gelen Deniz, kardeşi, sette tanıştığı Açılay ve onlara sonradan katılan genç kızların yeni sevgilisi, televizyon yıldızı Emir, bir takım yanlış anlaşılmalar sonucu Cihangir’de Antakyalı inşaat işi ile uğraşan Kocabaş Ailesi’nin yan dairelerini tutmuş ve onlara komşu olmuşlardır. Ancak bu durum her iki taraf içinde zordur. Kocabaş Ailesi, laubali buldukları oyuncu tayfası ile pek samimi olmak istemezlerken, Deniz ve arkadaşları da onları alaturka bulmaktadırlar. Ancak her iki dairenin de balkonu aynı ortak terasa açıldığı için, iki tarafın da birbirlerini görmezden gelmesi güçtür. Evin tek oğlu Rıza’nın Deniz’e, Deniz’in de ona olan ilgisi gözlerinden kaçmayan Servet Hanım ve Gülistan ise bu durumdan özellikle rahatsızdır. Rıza’yı sözlüsü Nurhayat ile barıştırıp bir an önce nişan kıymak üzere harekete geçerler. Arkasından çevrilen işlerden bir haber olan Rıza ise Deniz’in yeni evi için sipariş verdiği dolabı ona jest olarak hediye etme kararı verir. Ancak evdekilerden gizli dolabı Deniz’in evine yerleştirmek hiç de kolay değildir. Üstelik, Servet ve Gülistan şüphelendikleri ikiliyi göz hapsine almışken.
 
Bu arada gizli ihtirasları olan yan evin esrarengiz torunu Orçun, ani baskınları ile hem Deniz’i hem de Açılay’ı bezdirir. Açılay yeni rolü için araştırma yaparken çapkın damat Selahattin’in sevgilisi Tülay ile kanka olur. Bir türlü yalnız kalamayan Deniz ve Rıza sonunda bir kafede kahve içmeye karar verirler. Ancak her ikisini de bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER