X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

25.Bölüm izle

Fırat’ın Yazgısı dizisine sponsor olan Nurhayat, Deniz’e seti dar etmek üzere harekete geçiyor.

Rıza, Deniz ile yalnız kalıp ona açılmak ve her şeyi telafi etmek ister. Ancak Bora her seferinde tavşan olayının iç yüzünü anlatmakla onu tehdit eder.

Nurhayat'ın abisi Bünyamin de Kocabaşlar’ın ofisine iyice yerleşir. Selahattin’i bir türlü gözü tutmayan Bünyamin, abartılı ve tuhaf istekleri ile onu deli eder.

Açılay, hayatını anlattığı yarı müzikal, yarı oyun bir gösteri sahneye koymak için kolları sıvar. Başta onu teşvik eden Emir,  gösteriyi dolduramayacaklarını anlayınca panikler ve Tufan ile Esra’dan yardım ister. Figüranlardan oluşan seyirci sayesinde geceyi kurtarmaya çalışırlarken, Açılay’ın okul arkadaşı Tülay da gösteriye izlemeye gelir. Ortalık fena karışır.

Deniz’den intikam almaya çalışan Nurhayat,  sponsoru olduğu dizinin senaryosuna da müdahale eder. Gülistan’dan Deniz’in çocuk fobisi olduğunu öğrenen Nurhayat,  yeğenini onun oğlunu oynaması için sete getirir. Bartucan ile Deniz’i delirtmek üzere anlaşma yapan Nurhayat’ın keyfi yerindedir. Ancak bu durum fazla uzun sürmez. Deniz ile ateşkes yemeğine çıkan Bartucan birden bire ortadan kaybolur. Sonunda aradığı fırsatı yakalayan Rıza, Deniz ile arasını düzeltmeyi az da olsa başarır. Rıza ile tanışmaya can atan ancak bir türlü bu şerefe erişemeyen Bünyamin, sonunda Rıza ile tanışır. Fakat bu tanışma hiç de Rıza’nın beklediği gibi gerçekleşmez.

BÖLÜMLER