X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28.Bölüm izle

Hem Denizler’in hem de Kocabaşlar’ın evini pire basıyor. Her iki evi de pirelerden temizlemek için temizlik dayanışmasına giren Deniz ve Servet’in yakınlığı ise Nurhayat’ı kıskançlık krizine sokuyor.

Bora ve Emir’in sürekli Yalan Cafe’de takılmaları, Deniz ve Açılay’ı kuşkulandırır. Bora’yı sıkıştırıp gerçeği kısa sürede öğrenirler. Yalan Cafe’de, Olga adlı bir Rus Barmaid işe başlamıştır. Yan dairedekiler de temizlik işleri için Olga ile anlaşmışlardır. Fakat Rus güzellerin Cihangir çıkartması bu kadarla sınırlı değildir. Tesadüfen buldukları bir cep telefonunu kullanmaya başlayan Tülay ve Zerrin’in başı da polis tarafından aranan ve uyuşturucu ticareti yapan Rus Swetlana yüzünden derde girer.

Orçun’un bir küs, bir barışık sevgilisi Eylem’in Kocabaşlar’a sürpriz ziyareti ise krize yol açar. Tam kurtulduk derken Eylem’in yatıya kalması Gülistan’ın çileden çıkarır.  Üstelik evde bir anda herkesin kaşınması ve evi pirelerin basması ortalığın iyice karışmasına neden olur. Orçun’un tüm itirazlarına rağmen Gülistan, pire salgınından Eylem’i sorumlu tutar.

Sahte sağlık raporu ile evlilikten yırtamayan Rıza, Bünyamin’in nikahı hızlandırmasıyla iyice bunalıma girer. Ayrıca 102 yaşındaki nineleri de nikaha katılmak için memleketten yola çıkmıştır.

Her iki evi de pirelerden temizlemek için temizlik dayanışmasına giren Deniz ve Servet’in yakınlığı ise Nurhayat’ı deli eder.

Swetlana’nın telefonunu kullandığı için gözaltına alınan Tülay ve Zerrin kurtulmak için narkotik polisi ile işbirliği yapmak zorundadır. Uyuşturucu mafyasına kurulan tuzakta görev alırlar. Polislerin uzaktan izlediği Tülay, Swetlana olarak alıcılarla buluşmaya gider. Ancak kıskanç Selahattin de buluşma yerine gelirken, gerçek Swetlana da adamlarla buluşmak için ortaya çıkar.

BÖLÜMLER