X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

30.Bölüm izle

Deniz, Rıza’yı Nurhayat ile konuşması için yüreklendiriyor. Artık gizli gizli buluşmaktan yorulan ikili, Bora ve Nurhayat’a açılma konusunda karar alıyorlar.

Deniz, Rıza’yı Nurhayat ile konuşması için yüreklendirir. Artık gizli gizli buluşmaktan yorulan ikili, Bora ve Nurhayat’a açılma konusunda karar alırlar. Ancak Rıza’nın zamanlaması çok yanlış olur. Dişçiden korkan Nurhayat, doktorunu lokal değil de tam anesteziye razı edemez. Çare olarak da bir güzellik salonunda kendine uyuşturucu etkisi yapan başka bir işlem uygulatır. Aldığı ilaçların etkisi altındayken de Rıza’nın itirafını dinler.

Tülay’ın konsomasyona çıkmasını istemeyen Selahattin, ona gündüz başka bir iş ayarlar. Ancak Tülay bu işi de esas mesleğine çevirmeyi başarır.

Emir’in de başı aniden ortaya çıkan ve ondan para sızdırmaya çalışan sahte amcası ile derttedir. Bütün paparazziler onun amcasına yaptığı vefasızlığı haber yaparlar.

Abisinin yalnızlığına çare bulmak isteyen Nurhayat,  psikolog zannettiği Zerrin’den ona da seans ayarlar. Bünyamin sorunlarını aşmanın yollarını ararken, Zerrin’in niyeti ise bambaşkadır.

Selahattin’in ilgisizliğinden yakınan Gülistan, ikinci çocuğu yapmayı düşünür. Bunu duyan Orçun ise, yanlış anlar ve kendisinde olan ölümcül bir hastalık nedeniyle kardeş yapma kararı aldıklarını zanneder. Üstüne bir de apartmanın çöpünden pozitif hamilelik testi çıkınca ortalık iyice karışır. Üstelik testi kimse sahiplenmez.

BÖLÜMLER