X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32. Bölüm izle

Nurhayat’ı kendinden soğutmayı bir türlü başaramayan Rıza, taktik değiştiriyor ve sıkıcı bir adam oluyor.

Geçici hafıza kaybına uğrayan Selahattin, kendine gösterilen ilgi ve aldığı hediyelerden memnun olunca, bu duruma devam etme kararı alır.

Nurhayat’ı kendinden soğutmayı bir türlü başaramayan Rıza, taktik değiştirir ve sıkıcı bir adam olur.

Bora ise kafede tanıştığı bir kız ile flörte başlar. Ancak yan dairedekilerin onu Açılay ile evli olduğunu sanmaları ortamın gerilmesine neden olur. Bu durumdan çok sıkılan Açılay da yalandan kavga edip boşanmayı teklif eder. Bora ve Açılay her fırsatta numaradan karı koca kavgası çıkartırlar. Fakat çiftin ayrılmasına çok üzülen Kocabaşlar ise tüm tartışmaları tatlıya bağlamak ve ayrılmalarını önlemek üzere harekete geçerler.

Hastalığını kullanarak kendisine alınan hediyeleri başkalarına satmaya başlayan Selahattin, Bora ve Bünyamin’i fena tufaya getirir.

Cimri yönetmen Tufan’ı ekip yemeğine çıkarmaya çalışan dizi ekibi sonunda bunu başarır. Ancak oyuncular ve ekibin birlikte çıktığı yemek sonunda Tufan sırra kadem basar.

Türlü taktikler deneyen Rıza sonunda kendisini terk etmesi için Nurhayat’a evlilik sözleşmesi önerir. Şehmuz’un nişanlı iken kendisine çektirdikleri hakkında Deniz ile dertleşmek isteyen Servet utanıp, bunları Rıza’nın eski sevgilisine yaptıkları olarak anlatır. İstemeden de olsa Servet ikilinin arasının açılmasına neden olur.

BÖLÜMLER