X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33.Bölüm izle

"Yalan Dünya"nın bu bölümüne Azra Akın da konuk oyuncu olarak katılıyor.

Açılay ve Bora’nın resmi olarak boşandıklarını öğrenen Kocabaşlar’ın tutumları bir anda değişir. Bekara ev vermek istemediklerini, evden en kısa sürede çıkmaları gerektiğini söylerler.

Gülistan ise, Eylem ile Orçun’u ayırmak için harekete geçer ve planı kısa süreliğine de olsa işe yarar. Bu arada bir yoğurt kutusunun üzerindeki bilgi gerektiren soruları cevaplayan Orçun ise, Türkiye’deki en zeki ilk 500 kişisi arasına girer. Orçun’un deha olduğu kulaktan kulağa yayılır. Önceleri bu durum hoşuna gitse de, herkesin olur olmadık zamanlarda gelip, sürekli ondan akıl almaları hayatını kâbusa çevirir.

Nurhayat ile telefonda ayrılmaya karar veren Rıza sonunda cesaretini toplar ve onu arar. Ancak bu girişimi de başarısızlıkla sonuçlanır. Artık yasak ilişki yaşamak istemeyen Deniz de bir an önce bu durumu çözmesi için ona baskı yapar.

Bekarları evden çıkarmaya çalışan Kocabaşlar’a yeni bir komşu gelir. Geldiği ilk andan itibaren de, Kocabaşlar’a dünyayı dar eder. Öyle ki, Gülistan artık terasa çıkmaya korkarken, Servet ise Şehmuz’u kıskanır. Kocabaşlar, yan dairedekileri öpüp başlarına koyacak duruma gelirler.

Gözde ile tek gecelik ilişki yaşayan Emir de Açılay’dan olaysız bir şekilde ve onu kızdırmadan ayrılmanın yollarını arar. Deniz ile Rıza arasında da beklenmedik bir gelişme yaşanır.

Azra Akın
Dizide konuk oyuncu olarak yer alan Azra Akın, Türk Sineması’na büyük emek vermiş bir ustanın, Derya adlı kızı olarak rol alıyor. Babasının cenazesinde hayli üzgün olan Derya’yı teselli etmek Çağatay Koçtuğ’a düşer. Derya’nın güzelliğinden etkilenen Çağatay Koçtuğ,  onun acısını paylaşırken, çaktırmadan da olsa ona kur yapmaya başlar. Ancak Derya çetin cevizdir. Çapkın Çatağay’ın başına öyle bir bela açar ki, artık istese de kurtulamaz.

BÖLÜMLER