X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

34. Bölüm izle

Emir’e bir sırrını paylaşan Çağatay, Cihangir’in karışmasına sebep oluyor. Rıza, Deniz’i, Bünyamin Zerrin'i, Emir kafedeki kızları, Orçun Eylem’i etkisi altına almak için meşhur dut likörünün peşine düşüyor.

Nurhayat’ın ailesi ile Kocabaşlar’ın arasına kara kedi girmiştir. Ortaklığın bitmesinin faturası Selahattin’e kesilir. Selahattin’in artık iş yerinde işçiden bir farkı kalmamıştır.

Emir’den ayrılan Açılay evde terör estirmektedir. Bora’nın ise dişi ile başı derttedir. Dişçiden korktuğu içinde bir türlü doktora gidemez.

Deniz’in fotoğrafını bir moda dergisinde gören Nurhayat kıskançlıktan ölür ve misilleme olarak “Bugün Ne Giysem” adlı moda programına katılır.

Açılay’dan ayrılan Emir’e bir sırrını paylaşan Çağatay, Cihangir’in karışmasına sebep olur. Rıza, Deniz’i, Bünyamin Zerrin'i, Emir kafedeki kızları, Orçun Eylem’i etkisi altına almak için meşhur dut likörünün peşine düşerler. Kadınları aşk sarhoşu yapıp cinsel isteklerini arttıran bu likörden azıcık da olsa Çağatay’dan almayı başaran erkekler, hedeflerine içkiyi içirmek için harekete geçerler.

Nurhayat’ın babası izin vermediği için onunla gizlice görüşen Gülistan, moda defilesine katılmak ister. Önce bilet bulamaz sonrasında da babası ve annesi karşı çıkar. O da evden defileye kaçarak gitmenin yollarını arar ama başına beklenmedik  bir olay gelir.

BÖLÜMLER