X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35. Bölüm izle

Deniz, Rıza’yı anneannesi ile tanıştırmaya karar veriyor. Ancak Rıza, şekerli içki içince anında sarhoş oluyor ve ortam bir anda değişiyor.

Nurhayat, Rıza’nın Deniz ile yakınlaşmasını önlemek ve bir an önce evlenmek için yeni bir plan yapar. Eylem ise Orçun’a iş ayarlar. Orçun artık motorla pizza dağıtacaktır. Bunu duyan Gülistan önce fenalık geçirir, ardından da savaş bayraklarını çeker. Gülistan ile Eylem arasında kıyasıya mücadele başlar. Gülistan, Orçun’un işten atılması için türlü türlü numaralara başvurur.

Bora’dan Rıza için onay alamayan Deniz, onu anneannesi ile tanıştırmaya karar verir. Ancak şekerli içki içince anında sarhoş olan Rıza, orada muz likörü içince ortam bir anda değişir.

Set çalışanları tarafından dışlanan Açılay, bu imajını yıkmak ve şirin gözükmek adına dizide çalıştığını söyleyen birine 5 bin TL verir.

Bora ise kendini Şehmuz’un oğlu olarak tanıştırdığı bir kızla flörte başlar.

Bünyamin, Nurhayat’tan gizli Zerrin ile randevulaşır. Hepsinin de yolu yat kulübünde kesişir. Bora kız arkadaşı ile, Bünyamin de Zerrin ile Nurhayat’a yakalanır. Üstelik onlardan önce Rıza’nın da Deniz ile orada yemek yediği ortaya çıkar.

BÖLÜMLER