X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36. bölüm izle

Hem Kocabaşlar’ın hem de Deniz’lerin evinde yılbaşı telaşı yaşanıyor. Açılay terasta yılbaşı partisi yaparken, Emir de boş durmuyor ve o da parti organize edip,                          Kenan Doğulu’nun geleceğini de duyuruyor.

Nurhayat ve Eylem, Kocabaşlar’ın evine yerleşmiştir. Rıza her fırsatta Deniz’e kaçarken, her iki evde de yılbaşı telaşı yaşanır. Rıza, Deniz’e ne alacağına bir türlü karar veremezken, Şehmuz evdeki yeni yıl kutlamalarını yasaklar, kimseyi de dışarı göndermez. Yeni yıl yemeğinde masada ihtiyacı olan bir tanrı misafiri görmek istediğini söyler. Herkes, Şehmuz’un tarifine uyan birini eve davet etmek için seferber olur. Eylem sonunda öyle birini bulur ki, gelen kişi herkese sürpriz olur. Açılay terasta yılbaşı partisi yaparken, Emir de boş durmaz ve o da parti organize eder.

Kenan Doğulu’nun geleceğini de duyurur. Bora ise paylaşılamayan adam olur. Her iki parti içinde ona ihtiyaç vardır. Zerrin’e uyup içkileri ucuza halleden Bora’nın başı fena halde derde girer. Zerrin son anda onu arar ve içkilerin sahte olduğunu söyler. Emir’in partisi de sönük geçmektedir. Kenan Doğulu da ortalarda yoktur. Bünyamin ve Zerrin de Nurhayat’tan gizli Kenan Doğulu’nun yılbaşı partisine katılırlar. Aynı partiye gitmek için sözleşen Rıza ve Deniz başta olmak üzere herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER