X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

37. Bölüm

Televizyonda tutan işlerden karma bir bölüm yaratan Tufan, Osmanlı döneminde geçen bir yetenek yarışması çekiyor.

Bütün Cihangir güne, Şehmuz’un taze yumurta yemek için alıp bahçede beslediği tavukların ve horozun sesi ile başlar. Erkenden öten horoz nedeniyle Zerrin, Selahattin ve Gülistan başta olmak üzere tüm ahali uyanmıştır.

İnşaata, işçilerin yanına sürgüne gönderilen Selahattin, kar yanığı olmuştur ve isyanlardadır. Bütün hırsını işçilerden çıkarınca da, itilip kakılan adamlar sonunda isyan eder.

Rıza ile flört eden Deniz, ailesini eve yemeğe davet eder. Yılbaşından sonra Deniz’den korkan Nurhayat, onunla baş edemeyince kurtulmak için yeni yollar arar. Zerrin ile otururlarken aklına onu zehirlemek gelir.

Fırat’ın Yazgısı dizi setinde ise isyan vardır. Rating yüzünden 240 sayfaya çıkan senaryoya oyuncular isyan eder. Ancak televizyonda tutan işlerden karma bir bölüm yaratan Tufan, Osmanlı döneminde geçen bir yetenek yarışması çekmekten yine de vazgeçmez.

İşçiler tarafından hırpalanan Selahattin, kayınpederinden gizlenmek zorunda kalır. Emir ve kafedekilere hava atmak için kayakta sakatlandığını söylemesi başını daha da fazla derde sokar.

Bünyamin ile birlikte olan Zerrin, ona korku ve takıntılarından kurtulmakta yardım eder. Ancak sıra Nurhayat’ı saf dışı bırakmaya gelince evdeki hesap çarşıya uymaz.

Yıkandığı ve parfüm sürdüğü halde ayakları gizemli bir şekilde kötü kokan Bora gittiği her yerden dışlanır.

Nurhayat sonunda Deniz’i zehirlemenin yolunu bulur. Ancak zehri koyduğu yiyecek, Servetler’in Deniz’e yemeğe giderken götürecekleri yöresel kabak tatlısı olunca ortalık fena karışır.

BÖLÜMLER