X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.Bölüm izle

Tüfeği kurcalayan Gülistan, yanlışlıkla Eylem’i vuruyor. Deniz’den intikam almak isteyen Nurhayat ise, oynadığı dizide Deniz’e erotik sahneler yazıyor.

Kocabaşlar’da büyük telaş vardır. Nurhayatlar’ın çok yakın dostları olan bir milletvekili, onları ziyarete gelip, Rıza ile nişan yüzüklerini takacaktır. Bu durum Gülistan’ı çok mutlu etmiştir. Hemen hazırlıklara başlar. Rıza’nın ise bu durum hiç hoşuna gitmemiştir. Nişanlanmayacağı bu gereksiz akşamdan kurtulmanın yollarını arar. Fakat bu telaş arasında yan dairedekilerle röportaja giden Eylem, Gülistan’ın kurbanı olur. Tüfeği kurcalayan Gülistan, Eylem’i vurur. Daha önce hakkında söylediklerinden dolayı kimse bunun kaza olduğuna inanmayacağından, Selahattin ile cesedi milletvekilleri gidene kadar evde saklamaya karar verirler. Ancak bu büyük sorundur. Başta Orçun olmak üzere yan dairedekiler de Eylem’in peşine düşmüşlerdir.

Deniz’den intikam almak isteyen Nurhayat, oynadığı dizide ona erotik sahneler yazar. Sevişme sahneleri ile ilgili bir iki cümle Rıza’ya çıtlatan Deniz, verdiği tepkiden çok korktuğu için işi şakaya vurur. Ancak şaka değildir ve o sahnelerde oynamak zorundadır. Deniz kurtuluşu için kara kara düşünürken karşısına Bünyamin cazip bir teklifle çıkar.

Anneannesinin tanıdığı antikacının yanında çalışmaya başlayan Bora, bu kez de Tülay yüzünden daha işinde ilk gün büyük bir krizle karşı karşıya kalır. Milletvekili, eşi ile Kocabaşlar’a gelir. Ancak Rıza evde değildir. Arka oda da Gülistan tarafından vurulan Eylem yatmaktadır. Üstelik olayları yakından gören bir görgü tanığı da vardır.

BÖLÜMLER