X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

39.Bölüm izle

Bir telefon sapığı Açılay’ı sürekli rahatsız edince, Açılay korkmaya başlıyorr ve Reis’i koruma olarak tutar. Ardından da ortalık şenleniyor.

Açılay’ın bir telefon sapığı vardır ve onu sürekli rahatsız etmektedir. Aramalar artınca Açılay korkmaya başlar ve Reis’i koruma olarak tutar. Bora ile Emir arasına da kara kedi girmiştir. Emir artık Çağatay ile takılmaya başlamıştır. Bora bu duruma çok bozulur ve yalan söylediğinden şüphelendiği Emir’i yakın takibe alır. Deniz ise nişandan sonra Rıza ile ilk kez karşılaşır. Rıza’ya tepkili olan Deniz, onu karşılaştıklarına pişman eder. Büyük bir hata yaptığını anlayan Rıza, Bünyamin’i görmeye gider. Orçun ve Eylem ise Nurhayat ile şirkette çalışmaya ve yönetim kurulu toplantılarına katılmaya başlarlar. Ancak toplantılarda çok fazla hamur işi ve yemek yenilmesi Orçun’un Bora ile yaptığı anlaşmaya ters düşer. Ancak onlara hayır diyemeyen Orçun, gluten alerjisi olduğu yalanını uydurur. Fakat bu zararsız yalan işlerin daha da zorlaşmasına neden olur. Zerrin ile birlikte olan Bünyamin ona bir hediye alır ancak, bu hediye Tülay yüzünden yanlışlıkla Reis’in eline düşer. Zerrin, Bünyamin anlamadan Reis’ten hediyesini geri almaya çalışırken, Selahattin ise kendini işten attırmak ve tazminat almak için elinden geleni yapmaktadır. Açılay, Emir’i unutup yeni bir aşka yelken açmaya çalışır ancak, Reis yüzünden daha ilk randevu da büyük kriz yaşanır. Telefon sapığı da hala aramaya ve tehditlerine devam etmektedir.

BÖLÜMLER