X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

41. Bölüm

Açılay, Emir ve Deniz, Çağatay’ın yazdığı tiyatro oyununda oynuyorlar. Seyirciye eleştiriler yönelten, interaktif, biraz da deneysel olan bu oyunun galasına, Kocabaşlar ile Nurhayat da geliyor ve bir anda ortalık karışıyor.

Kayınpederi Şehmuz tarafından sürekli sürgün yiyen Selahattin, parasızlığa daha fazla dayanamaz ve aklına bir fikir gelir. Zerrin ile, Gülistan’ı kaçırması için anlaşırlar. Gülistan için Şehmuz’dan fidye isteyecek olan Selahattin, yanlışlık olmasın diye karısını kaçıracak olan adamlara, onu uzaktan göstermek için sözleşir.

Orçun ve Bora, Bünyamin’in yeni şirketinde çalışmaya başlarlar ama, onlar bile tam olarak ne iş yaptıklarını anlayamazlar.

Dizide oynayan Tülay az da olsa tanınmaya başlar. Şöhretten rahatsız olup tanınmamak için peruk takar. Beyoğlu’nda karısı ile alış verişe çıkan Selahattin’in karşısına,  aniden Tülay çıkar. Panikleyen Selahattin’in, kendine niye soğuk davrandığını anlayamayan Tülay çok bozulur.

Rıza ise Deniz ile arasını düzeltmek için Bora’dan taktik ister ve babası Şehmuz’u da bu durumu konuşmak için baş başa yemeğe çıkartır.

Gülistan’ın kaçırıldığından emin olarak eve dönen Selahattin, bir sürpriz ile karşılaşır. Evdeki herkes Gülistan’ı merak ederken o, eli kolu dolu eve gelir. Zerrin’in tuttuğu adamlar Gülistan’ın yerine başkasını kaçırmışlardır. Selahattin fidye parasını bulup onu kurtarmak zorundadır.

Açılay, Emir ve Deniz, Çağatay’ın yazdığı tiyatro oyununda oynarlar. Seyirciye eleştiriler yönelten bu oyun, interaktif, biraz da deneyseldir. Gala gecesine ise, Kocabaşlar ve Nurhayat da gelir.

BÖLÜMLER