X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42.Bölüm izle

Deniz’e çok bozuk olan Servet, Deniz’in elini öpüp, özür dilemesi şartı ile onunla barışabileceğini söylüyor. Annesinin barış şartlarını Deniz’e ileten Rıza ise arada kalıyor. Zira, Deniz bu şarta hiç sıcak bakmıyor.

Deniz’lerin seyirciye farklı deneyimler yaşatan tiyatro gösterisi, aile içinde büyük karışıklığa neden olur. Oyuncular ile seyirciler arasında kontrolsüz yaşanan olaylarda Rıza’nın itirafı, geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açar. Bavullarını toplayan Nurhayat,  Kocabaşlar’ın evinden ayrılır. Ancak bu sessiz sedasız bir gidiş değildir. Gidişinin, muhteşem bir dönüşü olacağı konusunda Nurhayat, Deniz’e meydan okur. Bu duruma en çok Gülistan üzülür. Nurhayat’ın gönlünü alıp dostluklarının bozulmaması için gereksiz yere kendini hırpalar. Servet ise Deniz’e çok bozuktur. Eğer onun suratına bakmasını istiyor ise, elini öpüp özür dilemesini şart koşar. Annesinin barış şartlarını Deniz’e ileten Rıza ise arada kalır. Çünkü Deniz annesinin elini öpmeye bir türlü yanaşmaz. Bünyamin’lerin çalıştığı şirkete CEO gelir. CEO, başta Bünyamin olmak üzere, Orçun ve Bora’yı da fena hizaya sokar. Fırat’ın Yazgısı’nda şans yüzüne gülen Tülay’ın bu kez de başı kendisini kaçıran Zorbey ile başı derttedir. Çalıştığı pavyonun koruma olarak tuttuğu Zorbey, Tülay’ı kaçırmak değil de korumak için peşindedir. İşini öyle abartır ki, dizi çekimlerine de gelir ve bakışları ile Çağatay’ı fena korkutur. Çantasını bina girişinde unutan Bora ise bütün mahallelinin korku dolu anlar yaşamasına neden olur.

BÖLÜMLER