X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

49.Bölüm izle

Ayağının sakatlığı yüzünden bunalımda olan Selahattin, Orçun ile iddiaya giriyor. Üç aşamadan oluşan iddianın son aşaması ise en zoru. Buna göre; Vasfiye’nin iğneleyeci laflarına, 10 dakika gözü yaşarmadan dayanan iddianın galibi olacak. Kaybeden ise eşek tıraşı yaptıracak.

Ayağının sakatlığı yüzünden bunalımda olan Selahattin, Orçun ile iddiaya girer. Üç aşamadan oluşan iddianın son aşaması en zorudur. Vasfiye’nin iğneleyeci laflarına, 10 dakika gözü yaşarmadan dayanan iddianın galibi olacaktır. Kaybeden ise eşek tıraşı yaptıracaktır. Zerrin’in ailesi ile tanışmak isteyen Bünyamin, ona çok pahalı bir yüzük alır. Zerrin yüzüğe çok sevinir. Çünkü bu yüzük sayesinde borçlarının bir kısmını kapatabilecektir. Bu konuda da Tülay’ın yardımına başvurur. Nurhayat, flört ettiği Emir’in arkadaşlarına kendini sevdirmek için bir dizi aktivite düzenler. Sete ziyarete gelir ve sonrasında tüm ekibi yemeğe davet eder. Ancak Nurhayat gerçek duygularını gizleyip, aklına gelen kötü laflar yerine, onlara iltifat ettikçe dili şişmeye ve fenalaşmaya başlar. Zerrin’in yüzüğü kaybettiğini öğrenen Bünyamin yenisini almaya, Tülay’ın yüzüğü sattığı İstiklal’deki kuyumcuya gider. Zerrin ve hırsızlıkla suçlanan Tülay, yüzüğü geri almak için kuyumcuya giderler. Ancak kurnaz kuyumcu yüzüğü iki katı fiyatına onlara geri satmaya kalkar. Deniz ise, Nurhayat’ın kendi arkadaşları ile gezip tozmasına çok bozulur. Onlara Nurhayat’ın gerçek yüzünü göstermeye karar verir. Yüzüğü geri almak isteyen Zerrin, aradaki farkı ödemek için ek işte çalmak zorunda kalır. Yaşlı ve zengin bir dedeye gece bakıcılık yapacak olan Zerrin’in aklına yine bir cinlik gelir. Yaşlı dedeyi Bünyamin’e kendi dedesi olarak tanıştırır. Hem para kazanacak hem de aristokrat ailesini merak eden Bünyamin’in baskısından kurtulacaktır. Ancak bir taşla iki kuş vurmayı hedefleyen Zerrin’in planları, dedenin ani ölümü ile beklenmedik, üstelik de feci bir şekilde karışır.

BÖLÜMLER