X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5. Bölüm

Servet, Gülistan ve Nurhayat üçlüsü, kendi aralarında nişan hazırlıklarına tam gaz devam ederler. Ancak Rıza’nın her fırsatta soluğu yan dairedeki Deniz’in yanında alması kadınların acil durum planı yapmalarına neden olur. Öncelikle bekarların evini tekrar kiralığa çıkarması için Şehmuz Bey’i ikna ederler. İş arayan Bora ise tesadüf eseri Reis’ten evlerinin kiralığa çıktığını öğrenir. Karda kışta sokakta kalmamak için evin altında mezarlık var dedikodusu çıkartır. Orçun’un Deniz ile evde baş başa kalma fantezisi büyük bir yanlış anlaşılma ile sonuçlanır. Orçun’dan yakasını kurtarmaya çalışan Deniz, kazara Rıza ile Nurhayat’ın fotoğraflarının olduğu çerçeveyi kırar ve gizlice tamir etmek için de yanına alır. Fakat bu küçük kaza Deniz’in Rıza’ya büyü yapmakla suçlanmasına neden olur. Rıza’yı Deniz’in cadı olduğuna inandırmaya çalışan kadınlar büyüyü bozmak için herkesten gizli evi muskalarla doldururlar.
 
Tülay tarafından terk edilen Selahattin, onun kalbini kazanmak için her yolu denerken, yan daire hakkında çıkan ‘yatır var’ dedikodularından en çok o korkar. Dizi senaryosuna eklenen zombi bölümleri için zombi kıyafetleri ve makyajıyla dolaşan Açılay, Deniz ve Emir, Selahattin’in korkularını gerçek kılar. Gece yarısı karşısında zombileri gören Selahattin hastanelik olur. Hastaneye gelen sürpriz ziyaretçi ise Gülistan’ın bütün keyfini kaçırır.

BÖLÜMLER