X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

51.Bölüm izle

Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan’ın da bu bölüme konuk olacağı  sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya” kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Gülistan memlekete gidiyor. Gitmeden de, yan dairedekileri evlerinde bulunan bir dolabı kesinlikle açmamaları konusunda uyarıyor. Gizemli dolap, Bora ile Açılay’ı ise açmaları için kışkırtıyor.

Gülistan, aniden ortadan kaybolan Orçun’un peşindedir. Kısa bir süreliğine evi terk eden Orçun’u bulmak için önce Eylem’i gizlice takip etmeye başlar. Ancak Antakya’dan gelen sürpriz bir telefon, Gülistan’ı memleketlerine doğru yola çıkartır. Gitmeden de yan dairedekileri evlerinde bulunan bir dolabı kesinlikle açmamaları konusunda uyarır. Gizemli dolap, Bora ile Açılay’ı açmaları için kışkırtırken, Selahattin de Tülay ile evde baş başa kalma hayalleri kurar. Antakya’dan gelen ihbar yanlış alarm çıkarken, Bora ve Açılay dolabı açmayı başarırlar. Ancak içinden çıkanlar herkesi şoke eder. Nurhayat ile bir türlü yalnız kalamayan Emir isyanlardadır. Başbaşa kalmaları için son bir şans tanır. Tülay ile işe yetişmeye çalışan Zerrin bir kazaya karışırlar. Kendini şahit olarak yazdıran Zerrin, kazada, birbirlerine çarpan kişilerin Emir ve Bünyamin olduğunu öğrenince mahvolur. Çünkü Bünyamin’in aleyhine şahitlik yapması gerekecektir. Bu da kimliğinin ortaya çıkması demektir. Zerrin, Bünyamin’den kaçtıkça Bünyamin gizli şahidi ortaya çıkarmaya uğraşır. Deniz ile Rıza’nın arası ise, Gülistan’ın gizli dolabından çıkan sırlar ve Vasfiye’nin yumurtladığı laflar nedeniyle açılır.

BÖLÜMLER