X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

55.Bölüm izle

Çocuklukta yaşadığı bir travmayı bilinçaltına iten Rıza, Vasfiye’nin kışkırtması ile o korkunç ergenlik anısına geri dönüyor. Tekrar travmanın etkisine giren Rıza, değişiyor ve bambaşka birine dönüşüyor.

Deniz’e kızıp Nurhayat’a evlenme teklifi eden Rıza da, bunu kabul eden Nurhayat da aslında şaşkın ve hatta pişmandırlar. Nurhayat’ın aklı Emir’de, Rıza’nın ki de Deniz’dedir. Bir taraftan Bünyamin, diğer yandan Kocabaşlar yine bir aksilik olmadan ikisini bir an önce evlendirmeye bakarlar. Selahattin ise büyük paniktedir. Tülay ile ikisini basan Gülistan, bunu Selahattin’in burnundan fitil fitil getirmek için kendini düğüne kadar zor tutmaktadır. Tülay ise, Selahattin’in boşanıp kendisi ile evleneceği hayallerine kapılır. Bu nedenle de hayatına çeki düzen verip ev hanımı moduna girer. Fakat bu tutumunu pavyonda da devam ettirip bütün programını ona göre sunmaya başlayınca Zor Bey ile ters düşerler. Yeni residencelarının reklamında bizzat oynayacak olan Bünyamin çok heyecanlıdır. Günlerdir çalıştığı reklamın çekimlerinde hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Nurhayat’ı Rıza’ya kaptıran Emir, tükenmişlik sendromuna kapılır. Tufan, sette motive olamayıp bir türlü oynayamayan Emir’in benzerini ararken, sendrom Deniz başta olmak üzere herkese bulaşır. Çocuklukta yaşadığı bir travmayı bilinçaltına iten Rıza, Vasfiye’nin kışkırtması ile o korkunç ergenlik anısına geri döner. Tekrar travmanın etkisine giren Rıza, değişir ve bambaşka birine dönüşür.

BÖLÜMLER