X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

56. Bölüm izle (Sezon Finali)

Yalan Dünya” Pazartesi akşamı muhteşem bir sezon finali bölümü ile birlikte yeni yayın dönemine kadar ekrana veda ediyor. Yeni sezonda yepyeni bölümleriyle yine Kanal D’de ekrana gelecek olan   dizinin bu bölümünde; Rıza ve Nurhayat ikinci kez nikah masasına oturuyor.

Nurhayat ve Rıza’nın düğünü gelip çatmıştır. Bu kez işi sağlama almak isteyen Nurhayat’ın babası Yıldırım Bey gelmiştir. Üstelik düğün mekanını seçmeyi de bizzat müstakbel kayınpeder üstlenmiştir. Fakat yanlış bir ilan, onun yolunu Zerrinler’in pavyonuna düşürür. Karşısındakinin kim olduğunu bilmeyen Zerrin, önce onunla dalga geçer, sonra da hafif yollu asılır. Gülistan’dan boşanmak istemeyen Selahattin, hala bir umut kendini affettirmenin yollarını arar. Tülay ise bir an önce evlenmeleri için sürekli onu sıkıştırmaktadır. Emir ve Deniz de belli etmeseler de bir aksilik çıkıp, düğünün iptal olmasını beklemektedirler. Selahattin ile Gülistan’ın aralarının iyi olmadığı anlayan Vasfiye bu fırsatı kaçırmaz ve Gülistan’a gizlice memleketten eski tanıdığı Zeynel ile bir randevu ayarlar. Gülistan herkesten gizli bu buluşmaya gider. Rıza ise düğünden önce Deniz ile konuşmak ister. Açılay ise büyük bunalımdadır. Dizinden ayrıldığından beri hiç teklif gelmemektedir. Bir de bu yetmezmiş gibi Cihangir’de ünlü Alman yönetmen Henke’nin filminde oynayacağı dedikoduları çıkar. Nurhayat ile konuşup babasının pavyon macerasını öğrenen Zerrin şoktadır. Düğüne gitmezse Bünyamin ona küsecek, giderse Yıldırım onun kim olduğunu anlayacaktır. Düğünde Selahattin ile ayrılacaklarını Orçun’a söylemeye karar veren Gülistan, yaptığı beklenmedik açıklama ile herkesi şaşırtır. Nikah saati geldiği halde Rıza ortalarda yoktur. Gecikmeli de olsa Rıza nikaha yetişirken bu kez de gelin ortalarda yoktur.

BÖLÜMLER