X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

59. Bölüm

Şehmuz, bayram harçlığı olarak Bora’ya yanlışlıkla 20 lira yerine 200 lira verince Kocabaşlar ile Alsancaklar arasında bahşiş krizi yaşanıyor.

Deniz ve Rıza, Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek ailelerinin arasını düzeltmeye çalışırlar. Çiğdem Hanım tarafından deniz börülcesi yerine, arka bahçelerinden koparılan çimenleri yiyen Kocabaşlar, yumuşamaya niyetli değildir. Ancak, 6 aylık kirayı peşin ödediklerinin belgesini almak için Şehmuz’a giden Bora, onunla bayramlaşmak zorunda kalır. Şehmuz da adettendir diye bayram harçlığı verir. Ancak 20 TL yerine yanlışla 200 TL verince iki aile arasında bu sefer de bayram harçlığı krizi çıkar. Bakmadan verdiği 200 TL Şehmuz’un içine otururken, Alsancaklar da altta kalmamak için ne yapacaklarını düşünürler.

Nurhayat ile Emir’in keyfini ise Zeynel kaçırır. Emir’in reçel sürülmüş yanağını yalayan Zeynel, alerjik reaksiyona neden olur. Emir’in yanağını sivilce basar. Tedavisi için Zeynel’i hastaneye gitmeye ikna etmeye çalışırlar. Zeynel, bayramı birlikte geçirme koşulu ile doktora gitmeyi kabul eder. Gülistan’ın kontrolünde bebeğin cinsiyeti henüz belli olmaz ancak evdekiler iddiaya girerler. Vasfiye kız, Selahattin ise erkek diye 5 Bin TL’sine iddiaya tutuşurlar.

Çağatay, Eylem ve Tülay, bayramın yalnızlarıdır. Üçlü, biraraya gelerek kendi alternatif bayramlarını kutlamaya karar verirler.

Borcunu ödeyemediği için Zerrin’in suları kesiktir. Tülay’dan başlayarak kapı kapı dolaşarak, banyo yapacak yer arayan Zerrin, Bünyamin’in ailesine bayramda el öpmeye gidecektir. Ancak bir türlü yıkanamayan Zerrin, sonunda Bünyamin’i kafalayarak SPA’ya gider. Fakat Zerrin’in şansı orada da yaver gitmez.

Çiğdem ise Kocabaşlar’a yine beklenmedik bir jest ile karşılık verirken, Deniz ile Rıza hiç beklemedikleri bir son dakika sürprizi ile karşı karşıya kalır.

BÖLÜMLER