X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

60. Bölüm

Doğumgünleri peş peşe olan Timur ile Şehmuz’dan, Timur’un doğumgünü kutlanıp Şehmuz’unki unutulunca terasta kriz yaşanıyor.

Alsancaklar artık iyiden iyiye İstanbul’da kalmaya karar vermişlerdir. Bu durum yandakileri fazlasıyla tedirgin eder. Para sıkıntısı çeken ailenin, Rıza’yı damat olarak gözlerine kestirdiğine emindirler. Bu nedenle Rıza’yı Deniz’e kaptırmamak için önlem alırlar. Ancak Çiğdem Hanım’ın daha farklı planları vardır. Kızına şöhretli, paralı aktör olan Çağatay Koç’u yakıştırmaktadır. İkiliyi yakınlaştırmak için de Çağatay’ı Timur’un doğum gününe davet eder.

Zerrin ise Bünyamin’in babasına ettiği küfür ve kaba davranışların bedelini ödemektedir. Yıldırım, Bünyamin’e acil olarak Zerrin’den ayrılma talimatı vermiştir. Bu konuda kendisine yardım için Nurhayat’tan medet uman Zerrin, onun da babasından yana olduğunu öğrenince iyice yıkılır. Nurhayat’a bilenen Zerrin, ona bunu ödetecek ve kendisine yardım etmesini sağlayacak bir plan yapar. Bu plandan habersiz olan Nurhayat, Zerrin’le anlaştıkları gibi Emir ile Bünyamin’in ofisine gider.

Timur’un doğum gününe hediyesi ile zoraki giden Rıza, aileye şirin görünmek isterken yine işleri eline yüzüne bulaştırır.

Tülay’ın dizideki rolünün artması pavyondaki işini aksatmasına neden olunca, Zerrin’in aklına uyarak Zorbey’e yalan söyler.

Hem Tülay’a hem de doğacak çocuğuna genç görünmek isteyen Selahattin ise gençlik sevdasına düşer. Genç görünmek adına dövme yaptırır, kılık kıyafetini değiştirir.

Şehmuz ile Timur Bey’in doğum günleri peşpeşedir. Ancak Kocabaşlar, Şehmuz’unkini unuturlar. Sonradan söyledikleri pasta ise Alsancaklar’a gider. Onlar da yandakilerin jesti zannedip bir güzel yerler. Tüm bunlar yetmezmiş gibi terastan görülen renkli ışıkların UFO olduğu söylentisi yayılır.

BÖLÜMLER