X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

66.Bölüm

Rıza ve Deniz’i bir türlü ayırmayı başaramayan aileler, ortak bir kararla terası bölmeye karar veriyorlar.

Terasta yaşanan son kavgadan sonra Kocabaşlar Rıza’yı Deniz’den vazgeçirmek, Alsancaklar da Deniz’e Rıza’yı unutturmak için kötüleme kampanyası başlatırlar. En sonunda iki aile de çocuklarına “ya o, ya biz” diyerek son noktayı koyarlar. Her şeye rağmen görüşmeye devam eden Rıza, Deniz’e gizlice evlenmelerini teklif eder.

Nurhayat ise Alsancaklar’a iyice yerleşmiştir. Deniz’in odasını paylaşan Nurhayat, babasını susturmak adına Emir’den yüzük takmalarını ister. İşin ciddiye binmesi Emir’in gözünü fena korkutur. Nurhayat’ı sevmesine karşın evlenmek istememektedir. Ancak evlenmezse de, bir yanda Nurhayat’ın babası, diğer yanda psikopat abisi... Tek parça hayatta kalması çok zordur. Emir, son çare Nurhayat’ı evlilikten soğutmak için bir plan yapar.

Rıza ve Deniz’i bir türlü ayırmayı başaramayan aileler ortak bir kararla terası bölmeye karar verirler. Böylece ortak kullanım alanı olan terasa çıkan Rıza ve Deniz birbirlerini görmeyeceklerdir.

Tülay’a giden Selahattin, orada aniden fenalık geçirir. Tülay’ın kalp krizi diye hastaneye kaldırdığı Selahattin’e panik atak teşhisi konulur. Ancak bu atağa neyin neden olduğunu araştıran doktor sebep olarak Selahattin’in gizli ilişkisini gösterir. Sonuçlar çıkana kadar Tülay ile görüşmesi sağlığına zararlı olan Selahattin bu duruma çok bozulur. Ancak hastalığın sağladığı diğer avantajlar onu kısa sürede teselli eder. Çünkü heyecanlanmaması, üzülmemesi ve hiç sıkıntıya girmemesi gerekmektedir.

Bünyamin’in Çağatay ile erkek erkeğe takılmalarını kıskanan Zerrin, ona kanka olabileceğini de göstermeye çalışır. Onunla maç izleyen, erkek aktivitelerine katılan Zerrin işin dozunu fena kaçırır.

Deniz ile gizli nikah planlayan Rıza, Vasfiye Teyze ile konuşunca içine kurt düşer ve fikir değiştirir. Rıza’daki ani değişikliği fark eden Deniz bu kez gizli nikah diye üsteler.

BÖLÜMLER