X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

68.Bölüm

Can Bonomo’nun konuk oyuncu olup, şarkı da seslendireceği dizinin bu bölümünde; Deniz ile Rıza’nın arası açılıyor.

Rıza’nın yeni yılda Deniz ile dışarı çıkacağı duyulunca, Kocabaşlar da olay çıkar. Alsancak tarafında da durum farksızdır. Rıza, Deniz için “esasında hanımefendi, tatlı dillidir” kampanyası başlatırken, Deniz de Rıza’yı ailesine entelektüel göstermeye çalışır. Her iki taraf da buna inanmaz ve kanıt ister. Ancak Çiğdem ve Timur’un Rıza’dan apartmanla ilgili bir yazı yazıp getirmesini istemeleri işleri iyice karıştırır. Ne yazacağına, nasıl yazacağına bir türlü karar veremeyen Rıza, önce Reis’e sonra Tufan’a daha sonra da arzuhalciye gider. Fakat hiç biri olamayınca yazı yazma işi Orçun’a kalır.

Vasfiye Teyze’nin yılbaşı akşamı Kocabaşlar’da olacağı kesinleşir. Aile bu haberle yıkılırken Selahattin, Tülay’a kaçamak plan yapar.

Bora ile Zerrin’in arasında bir şeyler olduğunu düşünen Bünyamin, onu terk eder. Yıldırım Bey ise Nurhayat’a yılbaşına kadar süre tanır. Yüzük ya takılacaktır ya takılacaktır. Emir buna yanaşmayınca Nurhayat şok bir karar verir.

Rıza’nın Orçun’a yazdırdığı yazı ise Alsancaklar’da büyük kriz yaratır. Deniz ile Rıza’nın arası açılır. Eylem’in şarkıcı eski sevgilisi Can ise yılbaşı akşamı Yalan Kafe’de çıkacaktır. Eylem köşe bucak takıntılı eski sevgilisinden kaçarken, Zerrin dairesini ona kiralar.

Deniz’i kaybetmek istemeyen Rıza beklenmedik bir kararla Alsancaklar’ın kapısını çalar. Baba evine dönen Nurhayat’ı büyük bir sürpriz beklerken, Gülistan doğum sancısı ile hastaneye kaldırılır. Tülay ise hala Selahattin’i evde dört gözle beklemektedir.

BÖLÜMLER