X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm

Evini terk edip Rıza’ya kaçan Nurhayat, Kocabaşlar’ın evine bir güzel yerleşir. Evde her an Nurhayat ile burun buruna olan Rıza, bir an önce ondan kurtulmanın yollarını arar. Gülistan, Nurhayat’a daha seçkin görünebilmek için ev hayatına ve evin üyelerine yeni kurallar koyar. Ayrıca Selahattin’in başka bir kadınla ilişkisi olduğundan şüphelenen Gülistan, onu ayrılmakla tehdit eder. Bu konuşma, onlardan kurtulmak isteyen Orçun’un aklına parlak bir fikir getirir.

Denizler’in merakla beklenen dizisi ise televizyonda yayına girecektir. İlk bölümü önceden izleyen ve büyük hayal kırıklığına uğrayan Deniz, Emir ve Açılay, kariyerlerini kurtarmak için harekete geçerler. Ancak uzun zamandır bugünü bekleyen Çağatay ise, tüm televizyon eleştirmenlerini diziyi izlettirmek için evine davet eder.

Bora’nın doktor olmadığını öğrenen Orçun, ona şantaj yapar. Yalanının ortaya çıkmasını istemeyen Bora, Orçun’un isteklerine boyun eğmek zorunda kalır. Bu arada gizemli bir kadın ise, Gülistan’ı arayarak kocasının çapkınlıkları ile ilgili ihbarda bulunur. Selahattin ile inişli çıkışlı ilişkisine devam eden Tülay, bu kez de ondan kendisine pahalı bir sevgililer günü hediyesi almasını ister.  İş yerinden para alamayan, son umudu Emir tarafından da geri çevrilen Selahaattin zor durumdadır. Hem yeni dizisi için şans dilemek, hem de Nurhayat meselesine açıklık getirmek isteyen Rıza, Deniz’e bir kolye alır.

BÖLÜMLER