X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

70.Bölüm

Kocabaşlar, Deniz’i Rıza’ya istemeye geliyor. Tam bu sırada Gülistan’ın doğum sancıları tutunca da ortalık karışıyor.

Kolesterol ölçümü yaptıran Kocabaşlar, aile boyu rejime girerler. Bir tek Rıza ve Orçun bu durumdan muaftır. Ancak onlar da hırslı annelerinin kurbanı olurlar. Servet, Rıza’yı Deniz’den uzak tutmak için yemeklerine şap atar. Gülistan da dikkat dağınıklığı için tedavi olmayı reddeden Orçun’un böreklerine hap koyar. Fakat börekleri Orçun yerine Selahattin yiyince ortalık karışır.

Artık daha fazla dayanamayan Rıza, ailesini ikna edebilmek için Deniz’in de gazı ile daha büyük oynamaya karar verir. Terasta yalandan intihara kalkışır. Olaya Şehmuz el koyar ve Deniz’i en kısa zamanda istemeye gitmeleri için Servet ile Gülistan’a ültimatom verir. Rıza’nın taktiğinin işe yaradığını gören Nurhayat da, babasını Emir’e karşı yumuşatmak için başka bir yalandan intihar vakası yaratır.

Sanat filmlerine merak salan Selahattin’deki bu ani değişime anlam veremeyen Tülay, bunalıma girer.

Bora’nın Gözde’ye gece yarısı attığı mesajlar, kendilerine sevgililerinden hiç mesaj gelmeyen Zerrin ve Nurhayat’ı harekete geçirir. İkisi de Bünyamin ile Emir’e aşk dolu mesajlar yollamaları için baskı yaparlar.

Bora, Bünyamin ve Emir arasında romantik mesajlar atma savaşı başlarken, Can da iyice kontrolden çıkar. Can’daki dengesizlikleri sonunda fark eden Orçun da Eylem’e hak verir. Ancak iş işten geçmiştir. Eylem’i Orçun ile paylaşmak istemeyen Can, ikiliyi sonsuza dek ayırmak için bir plan yapar.

Büyük gün gelmiştir. Kocabaşlar, Deniz’i istemek için Alsancaklar’dadır. Tam Şehmuz sebebi ziyaretin isteme bölümüne geldiğinde, Gülistan’ın sancısı tutar. Kız istemeyi sabote etmek istediğini düşünen Şehmuz, kaldığı yerden devam ederken Gülistan’ın çığlıkları giderek artar.

BÖLÜMLER