X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

77.Bölüm

Timur’a daha genç görünmek isteyen Vasfiye, bir dizi estetik yaptırıyor. Ancak işi abartınca estetik kurbanı oluyor.

Timur’a daha genç görünmek isteyen Vasfiye, bir dizi estetik yaptırır. Ancak işi abartınca estetik kurbanına dönüşür. Fakat yine de Timur Bey ile flörtleşmekten de geri kalmaz. Feci halde şişen yüzünü görmesin diye peçe takar ve otantik olsun diye de sürme sürer.

Deniz ile Rıza ise beklenmedik bir gelişmenin şokunu yaşarlar. Servet’in dedesi ile Timur’un dedesinin kardeş olduğu ortaya çıkar. Bu durum aileleri sevindirirken, aşıklar severek ayrılmak zorunda kalır. Kuzen olduklarını düşünen Rıza ve Deniz birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar.

İyi para kazandıkları halde bir türlü geçinmeyi, ellerinde para tutmayı beceremeyen Emir ve Nurhayat’ın bu durumuna Zerrin el atar. Paralarına el koyan Zerrin, onlara aylık 500 TL’ye İstanbul’da geçinmenin yollarını öğretir. Yaptıkları anlaşmayı gereği bu para ile Emir ile Nurhayat geçinmeyi beceremezlerse Zerrin 30 bin TL sahibi olacaktır. Yok eğer kazanırlarsa Nurhayat’ın kredi kartları geri gelecek ve Zerrin de kafede onlar için oryantal yapacaktır.

Orçun ile Eylem ile gizli işler çevirir. İkisinin uyuşturucu kullandığından şüphelenen Gülistan, onları takibe alır ve hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.

Kocabaşlar’ın dükkanına hırsız girer ve durumu yanlış anlayan Bora da onlara yardım eder. Selahattin, Tülay ve Ahmet üçlüsü arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, Deniz ile kuzen olmayı kabul edemeyen Rıza, her iki ailenin geçmişini derinlemesine araştırır.

BÖLÜMLER