X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 753463217


Varnish cache server

79.Bölüm

Cihangir’de muhtarlık seçimi heyecanı yaşanıyor.

Cihangir’de seçim telaşı vardır. Hem Selahattin hem de Zerrin muhtarlık koltuğu için kıyasıya rekabete girerler. Şirketten ve evden kovulan Selahattin, Tülay’da kalmaktadır. Para sıkıntısı yaşayan Selahattin, iş ararken Vasfiye’den beklenmedik bir teklif alır.

Kocabaşlar’da ise bit sorunu vardır. Şehmuz Bey’e bir şekilde bit bulaşmıştır. Evdekilere ve özellikle de Servet’e çaktırmadan Gülistan’ın yardımı ile bitlerden kurtulmaya çalışır. Her şeyden habersiz olan Rıza ve Servet ise Şehmuz’un mesafeli tavırlarına anlam veremezler. Kocasının uzak tavırlarına en çok da Servet bozulur.

Rıza ve Deniz ise Mayıs ayında evlenme kararı alır. Servet, Şehmuz’dan Rıza ile konuşmasını ister. Şehmuz öyle bir konuşur ki Rıza düğünü erteler ama Servet ile de evlilikleri tehlikeye girer. 40 yıllık karı kocanın arası fena açılır. Şehmuz’un bitleri ise Cihangir’e yayılır. Bitlerin son kurbanı Bünyamin olur. Evdekiler anlamasın diye Şehmuz’un bit şampuanını bal şişesine koyan Gülistan, Selahattin’in başını fena derde sokar. Vasfiye’nin yanında çalışmaya başlayan Selahattin, kadının çayına bal diye bit şampuanından koyar. Vasfiye hastanelik, Selahattin ise karakolluk olur.

Kafe’deki konuşmaları görünmez kadın imzası ile yazan gazeteci ise, Emir ile Deniz’in arasının açılmasına neden olur. Fakat esas kriz seçim günü sandıkta yaşanır.

BÖLÜMLER