X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10. Bölüm

Ferhunde, Ali Rıza’ya karşı

Ali Rıza, evi müteahhide vermeyi teklif eden Şevket’e sert tepki gösterir. Baba yadigarı evini ancak o öldükten sonra yıkabileceklerini söyler. Şevket, Ferhunde’nin ısrarıyla yaptığı tekliften dolayı pişman olur. Ali Rıza biraz yatışmak için sahilde tek başına yürürken, çocuğuyla birlikte gece vakti sokağa atılan genç bir kadını, serserilerin tacizinden kurtarır.

Genç kadın baba evine sığınmak için yola çıkmıştır. Eve kadar ona eşlik eden Ali Rıza, kadının  hikayesinden çok etkilenir. İçini sızlatan bu olayı Hayriye’yle paylaşmak ister. Ama Ferhunde, Hayriye’nin de aklına girmiştir. Hayriye de müteahhit konusunu açınca Ali Rıza sinirlenir ve tartışırlar. Ali Rıza genç kadından söz edemez.

Sabah kahvaltıda kesin tavrını koyan Ali Rıza konuyu bir daha açılmamak üzere kapatır. Bunu hazmedemeyen Ferhunde hırsını Şevket’ten alır.

Neyyir’e evdeki huzursuzluğu anlatıp dert yanan Hayriye, onun tavsiyesiyle evde tütsü yakıp, okuyup üflerken Ferhunde’ye yakalanır. Ferhunde yolda Ali Rıza ve akşam tanıştığı genç kadını görmüştür. Bunu Ali Rıza’ya karşı koz olarak kullanmak ister.

Leyla’ya kancayı takan Oğuz sürekli peşinde dolaşmaktadır. Neyyir bir akrabasının cenazesi için şehir dışına gider. Leyla ve Necla gece Sedef’le kalırlar. Leyla, Oğuz’un ısrarıyla gece gizlice evden çıkar ve onun tuzağına düşer. 

Leyla başına gelen olayı kimseye anlatamaz. İçine kapanır. Sonunda Fikret’in baskına dayanamaz ve her şeyi anlatır. Fikret öfkeden çılgına döner ve soluğu Oğuz’un ofisinde alır.

Bu arada Ali Rıza’nın ailesinin büyütüp evlendirdiği Süreyya eve gelir. Hayatta kimsesi kalmayan yaşlı kadına seve seve kucak açarlar. Süreyya’nın çantasındaki sararmış fotoğraflardan biri büyük bir sırrı açığa çıkarır.

BÖLÜMLER