X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

101. bölüm

Eve alıcı geliyor, yürekleri hüzün sarıyor

Leyla’nın öfke patlamasının ardından Necla evden ayrılırken, satılığa çıkan ev için de sonunda bir alıcı çıkıyor.  Bu durum ise herkesi hüzne boğuyor.
Leyla’nın yaşadığı patlama, bütün aileyi büyük bir trajedinin içine sürükler. Necla artık o evde yaşayamayacağını anlar ve iki kardeş birbirine yeniden düşman olurlar.
Hikâyeyi bir de Cem’in ağzından dinleyen Nazmi, Leyla’ya büyük bir haksızlık yaptığını anlar ve hatasını telafi etmeye çalışır. Ancak yaraları sarmak çok da kolay olmayacaktır.
İlk başta suçluyu yanlış yerde arayan Hayriye Hanım, gerçekleri Nazmi’ye Ferhunde’nin söylediğini öğrenir. Yaşananları hazmedemeyen Hayriye Hanım, Ferhunde’ye bir ceza vermeye karar verir. 
Sonunda evi için bir alıcı bulan Ali Rıza Bey, baba evini bir yabancıya teslim etmenin hüznünü yaşamaktadır. Ancak Ali Rıza Bey, evin yeni sahibiyle ilgili en önemli gerçeği henüz bilmemektedir. Hiç ummadığı bir yerde yeniden geçmişin izlerine rastlayan Leyla şaşkına döner ve o izleri takip eder.

BÖLÜMLER