X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

108.bölüm

Ali Rıza ve Hayriye ev telaşında

Evlerinin yeni sahibi Mithat’ın baskılarından bunalan Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, bir ev bulup bir an önce taşınmak için, yeni ev arayışlarını hızlandırıyorlar.
Ali Rıza Bey ve ailesinin bir süre daha taşınamayacaklarını anlayan evin yeni sahibi Mithat, Ali Rıza Bey’in onayıyla birlikte eve yerleşir ve tadilata başlar. Ancak Ali Rıza Bey için baba evinde bir yabancı gibi yaşamak, her geçen gün daha da zorlaşmaktadır.
Bu durumdan bir an önce kurtulmak isteyen Hayriye Hanım, ellerinde kalan kısıtlı parayla taşınabilecekleri bir ev bulur. Aynı günlerde yeni evinde, farklı heveslere kapılan Necla da, ailesinden gittikçe uzaklaşmaktadır.
İlk başta suçu Ferhunde’de arayan Leyla, gerçekleri ortaya çıkaran fotoğrafı Necla’ya Oğuz’un yolladığını öğrenir. Leyla sonunda, Oğuz’un niyetinden emin olur.
Yeni işinde her gün farklı bir tehditle karşı karşıya kalan Şevket, bambaşka bir yol izlemeye karar verir ve tehlikeleri ortadan kaldırmak için harekete geçer.
Oğuz, Ceyda’yla evliliğini bitirmek için pazarlığa oturur. Ancak yenilginin acısını hazmedemeyen Ceyda, Ali Rıza Beyin karşısına çıkar.
Taşınmaya karar verdikleri evin kaparosunu ödeyen Hayriye Hanım, evi almak için bir an önce tapuya gitme telaşındadır. Ancak Ali Rıza Bey’in gündeme oturan sürpriz kararı, bütün planları değiştirecektir. 

BÖLÜMLER