X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

109.bölüm

Leyla, annesine gidiyor

Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapıyor.
Ali Rıza Bey, yeni ev almak için ayırdıkları ellerinde kalan son parayı, acil ihtiyacı olan Mithat Bey’e borç olarak vermeye karar verir. Bu kararın nelere vesile olacağını bilmeyen Ali Rıza Bey, baba evinde bir süre daha evin yeni sahibi ile yaşamaya mecbur kalır.
Yaman’ın ofisinde Mithat’a yolları kesişen Ferhunde’nin, Mithat’a söylediği yalanlar birer birer karşısına çıkar. Kafası karışan Mithat, Ferhunde hakkındaki sorularına cevap aramaya başlar. 
Aynı gün, Ferhunde bir sürpriz daha yaşar ve hiç beklemediği bir yerde Sedef’le karşı karşıya gelir. Yarım kalmış hesaplar, Ferhunde’nin öfkesini yeniden tetikler. 
Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapar. Leyla’yı ailesiyle barıştırmayı kafasına koyan Mithat da, Leyla’ya destek olmak için kolları sıvar.
Yeni işindeki engelleri cesaretiyle aşan Şevket için beklenen gün gelir. Bütün aile, inşaatın temel atma töreninde bir araya gelir. Aynı gün Necla da, kendisini affetmesi için Ali Rıza Bey’e doğru bir adım atar. Leyla’nın planından habersiz olan Hayriye Hanım, sonunda kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Ancak hiç hesapta olmayan sürprizlerle olaylar kontrolden çıkar.


 

BÖLÜMLER