X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

114.bölüm

Evde yeni bir fırtına daha kopuyor

Hayriye Hanım’ın, Ali Rıza Bey’e rağmen, yasaklı Leyla’ya doğru bir adım atması, evde çok büyük bir fırtına kopmasına neden oluyor. Ve bu şiddetli fırtına, Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ı ayrı ayrı yollara savuruyor.
Ferhunde’nin, Tekin Ailesi’nin eski gelini olduğunu anlayan Mithat Bey, şüphelerinin üzerine gider. Adım adım Ferhunde’nin izini sürerken kafası iyice karışan Mithat Bey, hikâyedeki boşlukları Ferhunde’nin yalanlarıyla dolduracaktır.
Hayriye Hanım’ın, Ali Rıza Bey’e rağmen, yasaklı Leyla’ya doğru bir adım atması, evde çok büyük bir fırtına kopmasına neden olur. Bu şiddetli fırtına, Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ı ayrı ayrı yollara savurur.
Leyla, Hayriye Hanım’dan aldığı güçle iyileşirken, kendisini böyle bir durumda bile affetmeyen babasına karşı büyük bir öfke duymaya başlar.
Necla tarafında da sular bir türlü durulmamaktadır. Cem’le arasını hala düzeltemeyen Necla’nın öfkesi, gün geçtikçe artar.  
Öte yandan Şevket’le Sedef arasında beklenmedik bir gelişme olur. Yavaş yavaş işlerini düzeltmeye başlayan Şevket, Sedef’in hayatındaki önemini giderek daha iyi anlayacaktır.

BÖLÜMLER