X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

115.bölüm

Ali Rıza Bey evi terk ediyor

Hayriye Hanım’ın, Leyla’nın yayında kaldığını öğrenen Ali Rıza Bey büyük bir öfkeye kapılıyor ve evi terk ediyor.
Mithat Bey’in, Sedef ve Şevket’i samimi bir durumda görmesi Ferhunde’nin anlattıklarını haklı çıkarır. Mithat Bey artık, Ali Rıza Bey’in ailesine olan güvenini tamamen kaybetmiş, Ferhunde’nin mağdur edildiğine inanmıştır. Bu yüzden gördüklerini Ferhunde’yle paylaşmakta bir sakınca görmezken Ferhunde’nin öfkesinin ne kadar tehlikeli olacağını tahmin etmemektedir.  
Leyla’yı hastanede yalnız bırakmak istemeyen Hayriye Hanım her şeyi göze alıp geceyi onun yanında geçirir. Durumdan haberdar olan Şevket bunu inşaatta kendisiyle birlikte kalan
Ali Rıza Bey’den saklar.
Annesinin Leyla’ya destek vermesiyle çileden çıkan Necla durumu babasına haber verirken olayların ne denli büyüyeceğini düşünemez. 
Gerçeği öğrenen Ali Rıza Bey’in öfkesi çok büyüktür. Hayriye Hanım’ın isyanı bardağı taşıran son damla olur ve Ali Rıza Bey evi terk ederek Adapazarı’na Fikret’in yanına gider.  
Ancak burada yaşananlar, o evin de sığınmak için güvenli bir liman olmadığını gösterecektir.

BÖLÜMLER