X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

117.bölüm

Sedef’in Ferhunde’nin kendilerini izlediğini fark etmesiyle bir anda ortam geriliyor. Şevket’in büyük tepkisiyle karşılaşan Ferhunde ise intikam ateşiyle Mithat’a daha da yaklaşıyor.
Fikret’in hamile olduğu haberiyle, daha da renklenen mutluluk tablosu, Sedef’in onları izleyen Ferhunde’yi fark etmesiyle bir anda bozulur. O tablodan çoktan çıkarılan Ferhunde, uzaklaşmaya çalışırken ailenin büyük tepkisiyle karşılaşır.
Ferhunde’nin haksızlığa uğradığını düşünen Mithat Bey’in yakın ilgisi Ferhunde’nin yeni sığınağı olur.
Sedef’le Şevket arasında filizlenen aşk Cevriye Hanım’ın dikkatli gözlerinden kaçmaz. Cevriye Hanım’a yakalanan Sedef’in endişelerini Şevket’in kararlılığı yok edecek, ama Cevriye Hanım’ın sırlarını açıklamasıyla Ali Rıza Bey’in evinde gündem değişecektir.
Düğün gecesi evden kovulurcasına uzaklaştırılan Ferhunde intikam ateşiyle Mithat’a daha çok yaklaşır. Bu yakınlık Mithat ve Ali Rıza Bey’in arasını gittikçe açmaya başlar.
Oğuz’un karıştığı bir olay Leyla için yine karanlık ve yalnız günlerin başlangıcı olur.
Ferhunde’nin annesiyle tanışan Mithat çok mutludur. Birlikte geçen güzel günün akşamı Ferhunde’nin verdiği sürpriz karar, Şevket’le olan savaşında yepyeni bir cephe açar. 

BÖLÜMLER