X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

127.Bölüm

Cem’i son yolculuğuna uğurlamak için herkes bir araya geliyor.
Cem, arkasında hiç dinmeyecek bir acı bırakarak hayata veda etmiştir. Cem’in ani ölümü, herkesi derinden sarsarken, Ferhunde ve Ceyda kendi içlerinde bir hesaplaşmaya girerler.
Cem’i son yolculuğuna uğurlamak için herkes bir araya gelir. Büyük bir acının etrafında Ali Rıza Bey ve ailesi yeniden kenetlenirken; Leyla da geçmişte yaşananları bir kenara bırakarak cenazeye katılır.
Cem’in yokluğuyla baş başa kalan Necla’yı yeni hayatında türlü zorluklar ve mücadeleler beklemektedir. 
Şevket, yaşanan acıların ve üzüntülerin ardındaki kişinin Ferhunde olduğunu anlar. Artık intikam zamanı gelmiştir. Şevket sabırla intikamını almak için harekete geçer.

BÖLÜMLER