X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

131. Bölüm

Ferhunde ile Şevket'in yeniden görüşmeye başladıkları haberi Tekin Ailesi’ne bomba gibi düşüyor. Ve, geçmişin izlerini artık evinde istemeyen Ali Rıza Bey ile Şevket karşı karşıya geliyorlar.
Şevket'in başlattığı intikam oyunu gittikçe tehlikeli bir hal almaya başlar. Ferhunde, ışığına aldandığı bu oyunda, intikamın yanında tutkuyu da beraberinde getirir. Ferhunde ile Şevket'in yeniden görüşmeye başladıkları haberi Tekin Ailesi’ne bomba gibi düşer. Ali Rıza Bey geçmişin izlerini artık evinde istememektedir. Şevket’le karşı karşıya gelirler. Necla yeni hayatına tutunmaya çalışırken, Aydınoğlu Ailesi'yle olan mücadelesi de devam eder. Cem'in işlerini devam ettirmek için sürdürdüğü mücadele, her seferinde bir engelle daha da zorlaştırılır. Oğuz ve Leyla ilişkilerine kaldıkları yerden devam ederken, Hayriye Hanım bu durumu fark eder ve kuşkularının peşinden gider. Kuşkuları, onu gerçekle yüzleştirir. Necla hayatındaki fırtınalara karşı direncini korumaya çalışırken, çok uzaklarda onu bekleyen bir fırtınaya doğru ilk büyük adımını atacaktır. Cem’in emaneti olan proje onun hayatında da yeni bir dönemi başlatacak kişilerle karşılaşmasını sağlar.

BÖLÜMLER