X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

137.Bölüm

Şevket, Ferhunde’ye karşı uzun süredir hazırladığı tehlikeli intikam oyununu başlatıyor. Sessiz sedasız evi terk eden Leyla’nın yokluğu kısa zamanda anlaşılır. Onun Oğuz’a geri döndüğünü anlayan Ali Rıza Bey’in şiddetli öfkesi bütün evi sarsarken, Hayriye Hanım korku ve çaresizlikle bildiklerini inkâr eder. Evde yaşanan öfke nöbetinin dalgalarının komşulara kadar uzanması, başka sorunları da beraberinde getirir.

Şevket, Leyla’yla yüzleşmek için karşısına çıktığında artık onun kendi yolunu çizdiğini anlar. Leyla’nın bu kararı vermesinde Ferhunde’nin baskısının da payı olduğunu öğrenen Şevket intikam planını hızla uygulamaya koyar.  
Ali Rıza Bey, aldığı son darbenin acısıyla baş etmeye çalışırken, sağlık sorunlarını ikinci plana atar. Komşularıyla köprüleri yıkan Hayriye Hanım evden taşınmaya karar verir. Bir süreliğine yine Necla’nın evinde kalmaktan başka çareleri yoktur.
Ali Rıza Bey bütün yaşadıkları olumsuzluklardan sonra, hala kendisinden saklanan gerçekler olduğunu öğrenir ve bir kez daha sırtından vurulduğunu hisseder. Bu onun için bardağı taşıran son damla olur ve Ali Rıza Bey kendine sığınak olarak bu kez Şevket’in inşaatını seçer. Aynı gece Şevket uzun süredir hazırladığı tehlikeli oyunu oynamaya başlar. Gecenin sonunda Ferhunde’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.   

BÖLÜMLER