X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14. Bölüm

Ali Rıza, Şevket’e destek oluyor

Ferhunde’nin, Fikret’in doğum gününde yaptığı kötü sürpriz bardağı taşıran son damla olur. Ali Rıza yumruğunu masaya vurunca Ferhunde evi terk eder ve Gülşen’in evine gider. 
Şevket’in de ailesinden yana tavır alması Ferhunde’yi etkilemez.  Kendinden çok emindir, en kısa zamanda o eve geri döneceğini bilmektedir.
Ferhunde, Necla’yı Gülşen’in evine çağırır ve hamile olduğunu ilk ona söyler. Necla’ya  bunu kimseye söylememesi için söz verdirir, ama asıl amacı bu haberin evdekilere ulaşmasıdır.
Leyla’nın Oğuz’la yeniden görüştüğünü öğrenen Fikret çok öfkelenir. Leyla’ya ilişkiyi bitirmesi için baskı yapar ama Leyla’nın Oğuz’a inandığını anlayınca çaresiz kalır.
Ferhunde’nin hamile olduğu haberi eve bomba gibi düşer. Şevket ne yapacağını bilememektedir. Hayriye ve Ali Rıza buruk bir sevinç yaşamaktadırlar. Ali Rıza, Şevket’le konuşur ve ailesine sahip çıkmasını, sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini söyler.
Şevket barışmak için Ferhunde’yle görüşmeye gider. Ferhunde Şevket’i geri çevirir. Onun asıl dize getirmek istediği Ali Rıza’dır.

BÖLÜMLER